Uw mobiliteit van A tot Z geregeld door AutoRaggers & Friesland Lease!

Samen met Friesland Lease heeft AutoRaggers een unieke samenwerking om uw wensen op het gebeid van mobiliteit te ontzorgen en service te leveren op 1 plek. Twee vriendelijke bedrijven die korte lijnen, service, gemak voor u vanzelfsprekend vinden. Vraag ons gerust om advies en informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Friesland Lease autovlog Mitsubishi Outlander plugin hybride

 

Full operational lease, Wij regelen alles!

Full operational lease is zorgeloos leasen met de meest uitgebreide service. Geen verrassingen, alles wordt geregeld. Zowel de financiering als het beheer van uw personen -en bedrijfsauto’s brengt u bij ons onder. Als u het beheer van uw wagenpark overlaat aan Friesland Lease, bespaart u dat tijd en geld. Met Friesland Lease haalt u een betrouwbare partner in huis die samen met u uw wagenpark en het beheer hiervan optimaliseert.

uw voordeel:

  • Mobiliteitsgarantie 24/7
  • Geen administratie
  • Alles onder beheer van AutoRaggers & Friesland Lease

U kunt bij deze leasevorm goed budgetteren omdat alle kosten zijn inbegrepen en van te voren vast staan: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, all risk verzekering (incl. een ongevallen inzittenden verzekering), reparaties, banden en onderhoud, hulpservice, brandstofpas en vervangend vervoer. Bovendien heeft u online en realtime toegang tot een uitgebreid managementinformatiesysteem. Met de uitgebreide service van Full operational lease komt u nooit voor verrassingen te staan en heeft u altijd grip op uw wagenpark.

Financial lease, Optimaal gemak en zekerheid

Financial lease is een leasevorm die u optimaal gemak en zekerheid biedt. Bij Financial lease hoeft u uw eigen middelen niet aan te spreken om uw wagenpark te financieren. U kunt deze investering dus buiten uw bedrijfsfinanciering houden.

uw voordeel:

  • Belastingtechnische voordelen
  • Geen aantasting liquiditeit
  • Goed budgetteerbaar

Privé lease

Met Privé Lease kunt u voor een vast bedrag per maand onbezorgd een nieuwe auto rijden. Klik voor de speciale privé-lease-website.

Leasen met duidelijke afspraken

Financial lease is leasen waarbij de leaseauto uw economisch eigendom is en bij u op de balans staat. Aan het eind van de contractperiode wordt u door betaling van de laatste termijn ook juridisch eigenaar van de leaseauto. Deze vorm van autolease is in feite een huurkoopovereenkomst. Hierbij moet de investering geactiveerd worden op uw bedrijfsbalans. Als ondernemer bent u direct economisch eigenaar. Het juridisch eigendom blijft tot betaling van de laatste termijn bij de leasemaatschappij liggen. Risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties, assurantie en restwaardes liggen net als bij Netto operational lease volledig bij de klant. Financial lease: Leasen met duidelijke afspraken.

friesland lease  AutoRaggersLease

 

 

Alfa Romeo Audi BMW
Cadillac Chevrolet Chrysler
Citroen Dacia Daihatsu
Dodge Fiat Ford
Honda Hyundai Iveco
Jaguar Jeep Kia
Lada Lancia Landrover
Lexus Lotus Mazda
Mercedes Mini Mitsubishi
Nissan Opel Peugeot
Porsche Renault Saab
Seat Skoda Smart
Ssangyoung Subaru Suzuki
Toyota Volkswagen Volvo