Als officiële dealer van het merk Mitsubishi in de regio Zuid Friesland & de kop van Overijssel vindt u in onze showrooms de nieuwste modellen van Mitsubishi en heeft u bij ons keuze uit een groot aantal betrouwbare occasions. Bovendien kunt u in onze werkplaats terecht voor het onderhoud aan ieder merk auto.

In de loop der jaren hebben wij een loyaal klanten bestand opgebouwd en leveren wij op verzoek steeds vaker nieuwe auto’s & occasions van collega merken.

Onze geschiedenis gaat terug naar 1965. Ruim 50 jaar geleden is de vader van Hans Raggers het bedrijf gestart in Oldemarkt, dit kwam voort uit een rietdekkersbedrijf dat ook gerund werd door Raggers senior.

Een benzinepomp, smeerkelder en kort daarop een verbouwing met aanvulling van fietsen, bromfietsen, auto’s en een schadeherstel de eerste tien jaar werd begin 1975 het dealerschap van Mitsubishi hieraan toegevoegd.

Hiermee is AutoRaggers Mitsubishi-dealer van 1e uur. In 1984 is het bedrijf overgegaan naar de drie zonen waarvan Hans & Zwaantje Raggers nu de directie vormen.

Toen Mitsubishi-Motors ons verzocht in om dealer in Heerenveen te worden is korte tijd later in 1996 de tweede vestiging te Heerenveen geopend.

Vanaf eind 2001 tot eind 2011 waren wij ook actief in Drachten, vanaf die tijd is er een intensieve samenwerking met Auto de Boer (Franeker-Leeuwarden) ontstaan. Door de veranderingen in de tijd is besloten om na 10 jaar de vestiging in Drachten te stoppen. Vanaf 1 december 2019 is de vestiging te Oldemarkt eveneens gesloten (het tankstation in Oldemarkt blijft wel gewoon bestaan!) en vinden alle activiteiten plaats in Heerenveen.

Heerenveen Noordwolde voor LC